Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Új képzések, versenyképes diplomák

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.

A ZSKF az aktív és végzett hallgatóinak munkaerő-piaci versenyképességük fokozása érdekében új képzési típusokat vezet be, amelyekre most (február 15-ig) lehetséges jelentkezni.

A duális képzés nem más, mint a felsőoktatás és a munkaerőpiac együttműködésének egyik újabb állomása, amely akár idővel alappillére is lehet.

A képzés rendje az eddig megszokottaktól eltérő, hiszen a hallgató bizonyos időt az iskolapadban, illetve jelentősebb időt – a ZSKF szerződött partnerénél –, a munkáltatónál tölt el. Az azonnal alkalmazható tudás és pénzkereset jegyében a képzési rend jóval összetettebb, azonban így még versenyképesebb tudásra tesz szert azon hallgató, aki duális képzés keretében végzi főiskolai tanulmányait.

A ZSKF-en első körben az üzleti-közgazdász (emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel) alapszakokon érhető e képzési típus.

Az angol nyelvű képzések alap- és mesterszakokon is elérhetőek, amelyek segítségével a hallgatók kiváltképp magas (szakmai) nyelvismeretre tesznek szert, így teljesítve azt az egyre inkább evidens elvárást, hogy kikerülve a munkaerőpiacra készségszinten alkalmazott nyelvtudása legyen a friss diplomásnak.

A jelentkezők természetesen magyar nyelvű felsőoktatási szakképzésekre, alapszakokra avagy akár állami ösztöndíjas mesterszakokra is jelentkezhetnek a ZSKF-en.

Dátumok:

DÉLELŐTT: 2016. február 2., kedd, 11 óra

DÉLUTÁN: 2016. február 5., péntek, 16 óra

Cím: Zsigmond Király Főiskola, Aula – 1039 Budapest, Kelta utca 2.

www.zskf.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság