Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Új képzések, versenyképes diplomák

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.

A ZSKF az aktív és végzett hallgatóinak munkaerő-piaci versenyképességük fokozása érdekében új képzési típusokat vezet be, amelyekre most (február 15-ig) lehetséges jelentkezni.

A duális képzés nem más, mint a felsőoktatás és a munkaerőpiac együttműködésének egyik újabb állomása, amely akár idővel alappillére is lehet.

A képzés rendje az eddig megszokottaktól eltérő, hiszen a hallgató bizonyos időt az iskolapadban, illetve jelentősebb időt – a ZSKF szerződött partnerénél –, a munkáltatónál tölt el. Az azonnal alkalmazható tudás és pénzkereset jegyében a képzési rend jóval összetettebb, azonban így még versenyképesebb tudásra tesz szert azon hallgató, aki duális képzés keretében végzi főiskolai tanulmányait.

A ZSKF-en első körben az üzleti-közgazdász (emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel) alapszakokon érhető e képzési típus.

Az angol nyelvű képzések alap- és mesterszakokon is elérhetőek, amelyek segítségével a hallgatók kiváltképp magas (szakmai) nyelvismeretre tesznek szert, így teljesítve azt az egyre inkább evidens elvárást, hogy kikerülve a munkaerőpiacra készségszinten alkalmazott nyelvtudása legyen a friss diplomásnak.

A jelentkezők természetesen magyar nyelvű felsőoktatási szakképzésekre, alapszakokra avagy akár állami ösztöndíjas mesterszakokra is jelentkezhetnek a ZSKF-en.

Dátumok:

DÉLELŐTT: 2016. február 2., kedd, 11 óra

DÉLUTÁN: 2016. február 5., péntek, 16 óra

Cím: Zsigmond Király Főiskola, Aula – 1039 Budapest, Kelta utca 2.

www.zskf.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság