Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknak

Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk?

A pályázaton maximum 3 perces videóban azt kell minél érdekesebben és egyéni módon megmutatni, hogy mi mindenben segíti az életünket, hogyan válik egyre inkább nélkülözhetetlenné a mobilnet szolgáltatás.

A pályázaton a mobilnet nyújtotta lehetőségek széleskörű bemutatását várjuk, és előnyben részesítjük a nem kézenfekvő, egyszerű, de kreatív ötleteket. A pályázat benyújtásának nem feltétele, hogy professzionális technikával készüljön a videó, sőt, elsősorban mobiltelefonnal felvett, a tartalomra, ötletre koncentráló megoldásokat várunk.

A filmkészítéshez szakmai és technikai tanácsokat, a pályázathoz ötleteket kaphatsz a DUE felkészítő, ötletadó workshopjain a pályázati időszakban. Időpontok és helyszín a DUE honlapján: www.due.hu.

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni. A pályázatra YouTube linket kell beküldeni a DUE pályázati felületén a pályázó adataival együtt.

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A 3 legjobb klipet díjazzuk. A legjobb alkotások közönségbemutatója a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2015 májusában.


Díjak:    1. helyezett:     1 tablet
              2. helyezett:     1 okostelefon
              3. helyezett:     1 okostelefon

Az első három helyezett meghívást nyer a DUE 2015 évi nyári médiatáborába, ahol a videós csapat tagjaként ismerheti meg a szakma mestertitkait.

Meghosszabbított beadási határidő: 2015. március 20. péntek éjfél

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

A pályázaton és a versenyen részt vehet minden 12-22 év közötti diák.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2015. májusban, az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság