Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Koncz Zsuzsa az Arénában

Régen is volt X-faktor, csak akkor még Ki mit tud?-nak hívták. Koncz Zsuzsa rögtön az elsőn lett országosan ismert és szeretett énekesnő. Országos turnéja során március 14-én Budapesten lép fel az Arénában.

Kezdetben dolgozott az Omegával, majd az Illéssel, Metróval, aztán a Fonográffal is. A legjobb magyar zeneszerzők írták dalait, a szövegeket pedig főként Bródy János. Számtalan elismerést, kitüntetést kapott pályafutása során, lemezek tucatjai, koncertek százai vannak a háta mögött itthon és külföldön egyaránt.

Koncz Zsuzsa – a hazai női előadók körében egyedülállóan – kilenc elsöprő erejű sportcsarnokbeli koncert után tizedszer is az Aréna színpadára lép. A megakoncert dalai ismerősek lesznek, de mindenkit érhetnek meglepetések…

Koncz Zsuzsa mostani fellépése egyben lemezbemutató koncert is lesz, amelyen persze megszólalnak a régről ismert slágerek is. Nem csak az Arénában áll azonban színpadra, februártól országszerte exkluzív koncerteket ad – érdemes böngészned a konczzsuzsa.hu oldalt, ahol megtalálod a hozzád legközelebbi koncerthelyszínt! A jegyvásárlást sem érdemes sokáig halogatni, mert az ilyen különleges alkalmakra, mint egy Koncz Zsuzsa koncert, hamar elkapkodják a belépőket.

Ha igazán jó fej akarsz lenni, akkor elviszed magaddal a szüleidet is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság