Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Versenykultúra Teszt Döntő

Időpont: 2019. május 28.

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub

Nagy Diák Versenykultúra Teszt DöntőAz online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyer

A Versenykultúra teszt kitöltése alig 10 percet vesz igénybe. Ne ijedj meg, nem kell hozzá szakértőnek lenned. Hasznos fogyasztóvédelmi ismereteket, vásárlással vagy kártyahasználattal kapcsolatos tudnivalókkal gazdagodhatsz! No és egy Samsung Galaxy S9-el, ami a játék fődíja. A középdöntőbe a legjobb 1.000 tesztkitöltő kap meghívást, és egyben ingyen jegyet a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára, aminek keretében tartjuk a középdöntőt és a döntőt. Szórakoztató játék, hasznos ismeretszerzés és fergeteges programkavalkád május 28-án a budapesti Akvárium Klubban. Ez vár rád, ha kattintasz, és kipróbálod a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet!

Kapcsolódó hírek

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

Korábbi események

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt Döntő

A verseny első fordulója lezárult, a tesztet több mint 15 000 töltötték ki. A projekt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Belügyminisztérium támogatásával, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály partnerségével valósul meg. A verseny döntője 2019 május 28-án lesz az Akvárium Klubban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság