Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt Döntő

Időpont: 2019. május 28.

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt DöntőA verseny első fordulója lezárult, a tesztet több mint 15 000 töltötték ki. A projekt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Belügyminisztérium támogatásával, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály partnerségével valósul meg. A verseny döntője 2019 május 28-án lesz az Akvárium Klubban.

A tesztkitöltők figyeljék a mail fiókjukat, mert a legjobbaknak rövidesen megérkezik a meghívójuk a játék következő fordulójába.

A második fordulóban az 1000 legsikeresebb online teszt-kitöltő kap meghívást. Ők a helyszínen már személyesen vehetnek részt egy újabb kvíz kitöltésében. Így kerülhetnek a legjobbak a döntőbe.

Az ide bejutó 12 versenyző egy színpadi kvízjáték keretében versenghet tovább. A két korosztály első helyezettjeinek egy-egy Huawei Mate 10 Pro mobiltelefon lesz a jutalmuk, de a további helyezést elért játékosok is egy-egy okos eszközök boldog tulajdonosai lesznek a játék végén.

A játékos kvíz többek között az erőszakos cselekményekre, a dizájner drogokra, a verekedésekre, a lopásokra és hasonló veszélyes helyzetekre hívja fel a fiatalok figyelmét.  Előfordulhatnak olyan szituációk, amelyekre nem minden esetben vagytok felkészülve. A diákok ugyanúgy lehetnek áldozatok vagy esetenként elkövetők is egy-egy kritikus helyzetben. A tesztsorozat olyan esetekre, lehetőségekre is felhívja a figyelmeteket, amik talán nem is fordulnak meg a fejetekben.

Kapcsolódó hírek

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!

Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. kvíz. A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon élő döntőben mérhették össze tudásukat a fiatalok és versenyezhettek a fődíjért.

Elkészült a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt event videója!

Médiahálózat és a BM összefogásának köszönhetően évről évre egyre több fiatal kap hasznos információkat, szerez új ismereteket a bűnmegelőzésről. Elkészült az esemény aftermovie-ja, éljük át újra

Korábbi események

Nagy Diák Versenykultúra Teszt Döntő

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyer

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság