Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Versenykultúra Teszt- Versenyben az erő!

Időpont: 2019. március 8. - 2019. május 12.

Nagy Diák Versenykultúra Teszt- Versenyben az erő!Egy újabb izgalmas teszten teheted próbára magad, szerezhetsz praktikus tudást, sőt még értékes nyereményért is ringbe szállhatsz – itt a Nagy Diák Versenykultúra Teszt!

Most azt gondolod, hogy neked erről fogalmad sincs? Dehogyisnem! Megtévesztő hirdetések, összehasonlító tiltott reklámok, tisztességtelen webáruházi magatartás – na ugye, Te is találkoztál már ezekkel a jelenségekkel és van is ötleted, hogyan kerüld el ezeket a csapdákat. Ehhez adunk további tippeket és információkat szórakoztató, edukatív tesztünkkel, melyet bárki kitölthet, de a nyereményjátékban csak a 14-24 éves kor közöttiek vesznek részt. 

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyeri a fődíjat, egy Samsung Galaxy S9+ telefont!

Kapcsolódó hírek

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Az életünk fontos része a verseny! Szállj Te is ringbe, és tedd próbára magad a Nagy Diák Versenykultúra teszten. A tét nem kicsi: egy Samsung Galaxy S9 mobil.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

A verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság