Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák Versenykultúra Teszt- Versenyben az erő!

Időpont: 2019. március 8. - 2019. május 15.

Nagy Diák Versenykultúra Teszt- Versenyben az erő!Egy újabb izgalmas teszten teheted próbára magad, szerezhetsz praktikus tudást, sőt még értékes nyereményért is ringbe szállhatsz – itt a Nagy Diák Versenykultúra Teszt!

Most azt gondolod, hogy neked erről fogalmad sincs? Dehogyisnem! Megtévesztő hirdetések, összehasonlító tiltott reklámok, tisztességtelen webáruházi magatartás – na ugye, Te is találkoztál már ezekkel a jelenségekkel és van is ötleted, hogyan kerüld el ezeket a csapdákat. Ehhez adunk további tippeket és információkat szórakoztató, edukatív tesztünkkel, melyet bárki kitölthet, de a nyereményjátékban csak a 14-24 éves kor közöttiek vesznek részt. 

Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen május 12-ig, az ezt követő két fordulón viszont már személyesen kell megjelennie a legeredményesebbeknek. A májusi középdöntőbe kerülő játékosokból tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol egy élő kvíz műsor során dől el, ki nyeri a fődíjat, egy Samsung Galaxy S9+ telefont!

Kapcsolódó hírek

Május 12-ig töltheted ki a Versenykultúra Tesztet!

Még nem töltötted ki a Nagy Diák Versenykultúra Tesztet? Akkor május 12-ig még van időd, adunk hozzá egy kis segítséget! Talán nem hiszitek, de az igazi verseny csak az iskola után jön.

Elindult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Az életünk fontos része a verseny! Szállj Te is ringbe, és tedd próbára magad a Nagy Diák Versenykultúra teszten. A tét nem kicsi: egy Samsung Galaxy S9 mobil.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

A verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Teszthosszabbítás: Május 15-ig él a Versenykultúra teszt

Ha tetszettek a DUE Médiahálózat eddigi játékos tesztjei, vagy ha még nem próbálkoztál kitöltéssel, akkor itt a lehetőség! Május 15-én éjfélig még kipróbálhatod a Nagy Diák Versenykultúra tesztet. A legjobb 1.000 kitöltő meghívást kap a középdöntőbe.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt is a 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban tartott középdöntővel és döntővel. A Sajtófesztivállal egyidőben rendezett döntőn több százan drukkoltak a legjobb versenyzőknek. Részletek hamarosan!

Megvan a Versenykultúra Teszt győztese!

Egy igazán fair play verseny keretében véget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt- versenyben az erő kvíze, melyet a GVH szakmai partnerségével készített a DUE Médiahálózat.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság