Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Karácsony 2018

Időpont: 2018. december 7.

Helyszín: Budapest, 8. kerület József krt. 63, 1085

DUE Karácsony 2018Egyesületünk évzáró rendezvényén jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint negyedik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár a résztvevőkre. Sőt, egy új díj is kiosztásra kerül! Bővebb információk hamarosan érkeznek!

Minden DUE-tagot szeretettel hívunk és várunk és kérünk, hogy a részvételi szándékát jelezze a due@due.hu címen, "DUE-Karácsony" jeligével.  A 2018-as DUE-karácsony időpontja tehát december 7. Kezdés 16:30. A helyszín pedig Kódex Kultúrális Központ  melyet Budapesten találsz József krt. 63 szám alatt.

Egy kis segítség: a helyszín a József körút és Csepreghy utca sarkán található, de a bejárat a Csepreghy utca felől van. 

Kapcsolódó hírek

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!

2018-ban egy új díjat alapítottunk, amelyet december 7-én, a DUE Karácsonyon adunk át, ami nem más, mint az Év DUE-sa! Ezt a díjat ugyanis a közönségszavazás eredménye alapján osztjuk ki.

Együtt ünnepeltünk- beszámoló a DUE karácsonyról

A Kódex Kulturális Központból december hetedikén az idei 3 tábor dal szűrődött ki, amit felváltott a díjazottaknak szóló tapsvihar, a meghitt hangulatot pedig csak a hangos nevetés szelte ketté. Ebből már mindenki sejti, hogy idén is megtartotta az egyesület a karácsonyi ünnepségét.

Zala Orsolya kapta 2018-ban a Kaczián emlékdíjat

A DUE karácsonyon hagyományosan átadásra került a Kaczián Gábor emlékdíj! Az egyesület fiatalon elhunyt titkárságvezetőjéről elnevezett közösségi díjat, 2018-ban Zala Orsolya vehetett át.

Köszönjük a munkátokat!

Az idei DUE karácsonyon is megköszöntük és értékeltük azok munkáját, akik egy év leforgása alatta legtöbbet tették az egyesületért.

A DUE elnökének karácsonyi köszöntője

A DUE Médiahálózat elnöke, Kecskés István köszöntőjével kívánunk boldog, békés karácsonyt minden kedves DUE-tagnak, látogatónknak, barátainknak!

Korábbi események

Karácsonyozz a DUE-s barátaiddal az Erkel Színházban

A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét idén az Erkel Színházban tartjuk, december 4-én, 17 órai kezdettel. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

DUE karácsony 2016

Egyesületünk évzáró rendezvényén jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint negyedik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár a résztvevőkre. Kiderül továbbá az is, kik küldték be a legjobb pályaműveket a DUE és a Paralimpiai Bizottság pályázatára.

DUE karácsony 2015

Egyesületünk évzáró rendezvényét idén a budapesti Vígszínházban tartjuk, ahol jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint harmadik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

DUE-karácsony 2013

Idén 2013. december 5-én, csütörtökön tartjuk Budapesten a DUE-karácsonyt, melyen rég nem látott barátaiddal is találkozhatsz. Az eseményen a legduésabbak elismerésben részesülnek.

Kaczián Gábor-emlékdíj átadása

A tavaly alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat először idén, a december 5-i DUE-karácsonyon adja át az egyesület vezetősége annak a DUE-tagnak, aki példaértékű munkájával sokat tett a közösségért.

DUE karácsony 2012

Idén is megrendezzük a DUE karácsonyt, ahol visszaemlékszünk az elmúlt év fontosabb eseményeire, és találkozhatunk rég nem látott barátokkal.

DUE karácsony 2011

Idén is megrendezzük a DUE karácsonyt, ahol a Diákhitel pályázat eredményhirdetése mellett visszaemlékszünk az elmúlt év fontosabb eseményeire.

DUE-karácsony 2010

A DUE Médiahálózat 2010-ben is megrendezte hagyományos karácsonyi ünnepségét, mely során visszatekintettünk az elmúlt évre, pályázati eredményeket hirdettünk, forralt boroztunk, sőt még X-Boxot is próbálgathattunk!

DUE-karácsony 2009

A DUE-karácsonyt 2009-ben rendhagyó módon a Fővárosi Állat- és Növénykertben tartottunk. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is megjutalmaztuk a legaktívabb, legtöbbet segítő DUE-tagokat, áttekintettük az év legemlékezetesebb pillanatait, sőt még egy kígyóval és egy tatuval is találkoztunk.

DUE-karácsony 2007

DUE-sokat jutalmaztunk, pályázati nyerteseket díjaztunk, felidéztük a 2007-es év legkedvesebb, legemlékezetesebb legviccesebb pillanatait és természetesen támogatóinknak is köszönetet mondtunk az egyesület hagyományos éves karácsonyi ünnepségén.

DUE-karácsony 2005

A szokásos jó hangulat uralkodott a DUE 2005-ös karácsonyi ünnepségén, mely során kihirdettük fogyasztóvédelmi pályázatunk nyerteseit, vetítettünk legjobb pillanatokat, avattunk új tiszteletbeli tagokat és természetesen volt saját télapónk is.

DUE-karácsony 2004

Tizenötödik évfordulót zártunk, emlékeket idéztünk fel, karácsonyi dalokat hallgattunk, aktív DUE-tagokat jutalmaztunk, majd sütiztünk és jól éreztük magunkat a DUE 2004. évi karácsonyi ünnepségén a budapesti Buena Vista étteremben.

DUE-karácsony 2003

A MÚOSZ székházban rendezte meg 2003-as karácsonyi ünnepségét a DUE. Sashegyi Zsófia karácsonyi dalokat énekelt, a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatosainak csoportja karácsonyi mesét adott elő, díjakat adtunk át, majd állófogadáson és kötetlen beszélgetésen vehettek részt a megjelentek.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság