Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé - MEGTELT!

Időpont: 2017. október 21.

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé - MEGTELT!Valóban ennyire érzékeny Gáspár Laci? ByeAlex tényleg szigorú? Puskás Peti ezúttal is trollkodik? Vajon mennyire állja a sarat Radics Gigi férfi zsűri társai között? Október 21-én lehetőségünk lesz élőben is betekinteni az X-faktor kulisszái mögé.

Találkozhatunk a tehetségek mentoraival és élőben láthatjuk az énekeseket is. Olyan dolgokat mutatunk, amiket szombat este nem láthatsz az RTL Klub képernyőjén. Megnézheted, hogy készül fel egy nagyszabású showműsor adására a stáb, mekkora munka van csupán egyetlen produkció mögött, milyen a díszlet élőben.

 

A KGB-csapat exkluzív látogatást tesz az RTL-székház legnagyobb stúdiójában, ahová nem juthat be akárki, akármikor. Gyere el Te is, és nézd velünk a tehetségkutató második élő adásának utolsó próbáját! Csak akkor tudsz bejönni, ha időben regisztráltál emailben.

!!!FONTOS!!!
Olyan információkat fogsz megtudni, amit a nézők csak este 8 óra után. Például azt, hogy a versenyzők milyen dalokkal állnak a színpadra. Ezért mielőtt belépsz, egy titoktartási nyilatkozatot kell aláírnod. Ha még nem múltál el 18 éves, akkor egy szülői beleegyező nyilatkozatot kell magaddal hoznod.

Korábbi események

DUE KGB: látogatás a Fölszállott a páva főpróbáján

A Duna TV egyik legnagyszabásúbb showműsorának, a Fölszállott a páva stúdiójába visz el novemberben a DUE Kulissza Gerilla Brigád!

DUE KGB: Csillagkúton

Érdekel, milyen körülmények között készül egy TV sorozat? Kíváncsi vagy, mi lehet a kulisszák mögött? A DUE Kulissza Gerilla Brigád novemberben a Jóban Rosszban forgatására visz el téged. Megnézheted, hogy dolgozik a stáb, találkozhatsz a szereplőkkel, és körülnézhetsz a stúdióban.

DUE Klub és DUE Kult

Szezont nyitunk a programok terén is! Október első szombatján egyszerre kettőt is, hiszen a a DUE Klub és DUE Klut egyszerre jelentkezik!

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Értsd, ne csak nézd! – Országos Ifjúsági Sajtófesztivál az olvasás- és a médiaértés jegyében

A napjainkban minden médiumból, minden fórumból szünet nélkül érkező információk között szükségszerű, hogy folyamatosan értelmezzük a látottakat, hallottakat, olvasottakat, és véleményformáló diákmédiásként a felelősségünk háromszoros.

Regionális médiahétvége, Széphalom

A DUE õszi regionális médiahétvégéjét ezúttal különleges környezetben és programmal rendezzük meg.

DUE Médiaiskola - jelentkezési határidő

A DUE Médiaiskola idén is elindítja kurzusait, melynek keretein belül retorikát, videóriporter képzést és vizuális kultúra tanfolyamot szervezünk. Részletek, árak, tudnivalók a kapcsolódó cikkben.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság