Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2018. May 11.

Helyszín: Budapest

25. Országos Ifjúsági SajtófesztiválAki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is! Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal, ahogy azt már megszokhattátok!

Ez lesz a 25. amire nagyon büszkék vagyunk, ezért is készülünk majd egy várhatóan minden eddiginél nagyobb durranással!

Minden, amit a fesztiválok tudnak – egy napba sűrítve! Színes, izgalmas és pörgős programkavalkádot kínálunk neked! A média, a tudomány, a technológia, a film és a sport sztárjaival találkozhatsz 2018. május 11-én, pénteken a Kazinczy utcai TESLÁ-ban!

A legjobb arcok – vloggertalálkozók

Ott lesz Ábel Von Müller, Ungdani, CultureGeeks, Nana, Mozdulj ki!, Herczeg Hajnalka és még sokan mások a YouTube-ról

Akiket eddig csak a képernyőn láttál

Közönségtalálkozók sportolókkal, híradósokkal, médiaszemélyiségekkel, sztárszínészekkel

Szurkolhatsz a Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléjában a legjobbaknak a színpadi kvízjátékban.

Játékok, zene, élmények, egész napos kalandozás és szórakozás

OLTÁRI CSAJOK és PÁL UTCAI FIÚK, a CSODÁK TÁRHÁZA a tudomány szerelmeseinek.

Vár rád Tenki Réka, Farkas Franciska, Ember Márk és még sokan mások!

Akiket várunk még: Nagy Ervin, a híradók és a Holnap tali sztárjai, Liu Shaolin Sándor, a névsor napról napra bővül és frissül.

A hazai Social Media képviselői sem maradhatnak ki: Részt vesznek az eseményen a mára minden fiatal által ismert Tudtad-e? alapítói, akiktől tanácsot kérhetsz, ha szeretnél naggyá válni a közösségi média világában.

A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál házigazdája a DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület, a műsorvezető DJ Smash.

A tavalyi fesztivál eseményvideóját megnézheted ITT.

A DUE Médiahálózatról többet megtudhatsz, ha felkeresed weboldalunkat: www.due.hu

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Jegyek elővételben vásárolhatók a www.tixa.hu oldalon.

A DUE Médiahálózat az esemény műsorváltozásának jogát fenntartja.

Kapcsolódó hírek

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?

Tudományt, kutatást, játékot, érdekességet, sok-sok kérdést-választ, mosolyt, pupillatágító tényeket-kutatási eredményeket, wow! típusú kémiai kísérleteket és tömeges érdeklődőket. Egy hihetetlenül eseménydús nap, egy eszméletlen jó fesztivál, rekord számú látogatóhad!

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2018. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Meghívó a DUE-pótközgyűlésére

A DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2018. május 8-én 15 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában.

Ómolnár Nelli és Whisper Ton a Sajtófesztivál pódiumán

A zenés app használói azt mondják, a musical.ly kreatív műfaj is tud lenni. Hogy miért? Kérdezzétek meghívott vendégeinket május 11-én a TESLA Rendezvényközpontban.

CultureGeeks a Sajtófesztiválon

Heti rendszerességgel készítenek szórakoztató, érdekes, ismeretterjesztő, humoros vagy éppen abszolút őrült videókat. Céljuk, hogy igényes és szórakoztató tartalmaikkal ne csak mosolyt csaljanak a nézőik arcára, hanem tudással és hasznos ismeretekkel is gazdagíthassák őket.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programja

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el egy év sem a legjobban várt és legnagyobb rendezvény nélkül. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is lesz. Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal.

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!

Szeretnénk egy kicsit kedveskedni azoknak, akik odavannak a Rubik-kockáért és jeles képviselőikért! Ezért elhívtuk nektek 3 nemzetközi Rubik-kocka versenyzőt: Bózsing Hunort, Vermes Kornélt és Berecz Mátét. A fesztiválon nagyon ütős kockázást ígérnek nektek a srácok!

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!

A tavaly rengeteg érdeklődőt csalogató tudományos programunk idén is folytatódik! A TUDOMÁNYOK TÁRHÁZA izgalmas programokat kínál a látogatóknak. A tudósok köztünk élnek és ezt meg is mutatjuk nektek május 11-én a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának fellépőjeként üdvözölhetjük Kollár Steve háromszoros Electric Boogie világ- és Európa bajnokot. Steve sokak számára ismerős lehet, hiszen világhírű sztár volt-ami a szakmáját illeti.

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!

Minden évben a DUE megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül nemcsak vloggerek, médiaszemélyiségek, színészek, műsorvezetők és sportolók, hanem a természettudományok neves képviselői is ott lesznek velünk. Érdekes aktivitások és szórakoztató programok a láthatáron!

Lóci játszik zenekar a Sajtófesztivál pódiumán

A 2010-ben alakult zenekar a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozi filmzenéjével kezdte a közönség és a szakma szívébe való bebetonozódást, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése.

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínét

A DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját 25. alkalommal rendezzük meg 2018. május 11-én. A rendezvény helyszínéül idén a TESLA Budapest szolgál, amelyet az Elektrotechnikai Múzeumban alakítottak ki.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának, az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is! Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal, ahogy azt már megszokhattátok!

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

Dj Groovelyne és Saxoman! – Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon

Az idei a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja, melynek alkalmából egy igazán különleges és egyedi produkciót hozunk el nektek május 11-én a TESLA nagyszínpadára!

Ember Márk is ott lesz a 25. sajtófesztiválon

Ember Márk, a Füvészkert hűséges pásztora, A padlás fantasztikus Rádiósa, Maugli dzsungelének félelmetes tigrise, a Szentivánéji álom Lysandere, és egyben az Oltári csajok szívtipró Herczeg Kornélja is. De vajon mi érdekli őt igazán?

Farkas Franciska is vendégünk lesz a 25. Sajtófesztiválon

A szegénységből kitörni vágyás módozatait járja be a filmvásznon, sokszor szélsőséges élethelyzetekben mutatja a kamera. Játszott az Aranyéletben, a Brazilokban és A vér és méz földjében.

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig. A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg.

Közgyűlési meghívó 2018.

A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 8. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!

A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

Korábbi események

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság