Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

Időpont: 2017. október 15. - 2017. november 15.

A mobil várhat! – pályázat diákoknakA DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára.

Készítsd egy fotót a már jól ismert „A mobil várhat!” felirattal a tenyereden és a fotó mellé írj egy maximum egy oldalas cikket arról, miért veszélyes a mobilhasználat közlekedés közben és küldd be a pályázatunkra! Szülők, ismerősök képeit is beküldheted, és osztályok is pályázhatnak. A képet oszd meg a Facebook-oldaladon is #amobilvárhat felirattal, és ennek a linkjét is csatold a pályázathoz!

A pályaműveket elektronikus formában várjuk a DUE pályázati felületén (www.due.hu/palyazat). Pályázati határidő november 15.

Aki a fotóját feltölti #amobilvárhat felirattal közösségi oldalára, részt vesz a novemberi nyereménysorsoláson, ahol mozijegyeket és más értékes nyereményeket lehet nyerni továbbá azok akik pályáznak is, megnyerhetik a fődíjakat, egy menő férfi és egy női kerékpárt!

Lépj be „A mobil várhat!” facebook csoportunkba és tájékozódj az aktualitásokról, illetve további részletekről.

Kapcsolódó hírek

A mobil várhat! - pályázat

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata. Légy te is részese a kezdeményezésnek és mutassuk meg, hogy mire képes az összefogás! Hívjuk fel a figyelmet arra, hogy NE mobilozzunk vezetés és közlekedés közben!

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata 12-22 év közötti diákok számára. Írd a tenyeredre, hogy „A mobil várhat!”, nyomj egy szelfit, írj mellé egy maximum egy oldalas cikket arról, miért veszélyes a mobilhasználat közlekedés közben, és pályázz!

Akarsz nyerni egy menő biciklit?

Amennyiben a válaszod igen, úgy abban az esetben nem kell mást tenned, mint pályáznod a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB közös pályázatán! Írj egy cikket és nyerd meg Te a fődíjat, egy szuper kerékpárt! November 20-ig pályázhatsz!

#amobilvarhat – betöltés indul

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatát népszerűsítettük a budapesti Aquaworldben.

#amobilvarhat – de mi az a Hashtag?

Mire jó a # azaz a hashtag és hogyan kell használni?

Hogyan fogjak hozzá „A mobil várhat!” pályázat íráshoz?

Sokan pályáznának, de még sosem csináltak ilyet. Szeretnének nyerni, de félnek belevágni, mert a kudarctól tartanak. Most adunk 3 tippet, hogyan is kezdj hozzá a pályázat írásához.

Korábbi pályázataink

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknak meghosszabbított beadási határidővel!

Imádod a fizikát, mert szuperjó tanárod van? A kémiatanárod úgy kísérletezik, mint senki? A biológiaórán tátott szájjal figyelsz? A matektanárodnál nincs, aki jobban magyarázna? Keressük az ország legjobb tanárait!

Paralimpia 2016.

Idén 15. alkalommal rendezik meg a nyári paralimpiai játékokat 2016. szeptember 7-18. között Rio de Janeiroban, a nyári olimpiai játékok helyszínén. A paralimpiai versenyzők 22 sportágban mérik össze tudásukat. Ennek kapcsán ír ki közös pályázatot diákújságíróknak a DUE és a Paralimpiai Bizottság.

Táborpályázat 2016 – Ingyenes táborozási és gyakornoki lehetőség

Jól jönne egy ingyenes médiatábor a nyárra? Szívesen látnál el gyakornoki feladatokat a következő tanévben a megyeszékhelyeden, hogy ezzel is a legjobb diákújságírók közé tartozz a nyári táborban megszerzett tudással? Neked találtuk ki a Táborpályázat 2016-ot!

Tedd láthatóvá a nagyit! pályázat diákoknak – Október 18-ig meghosszabbítva!

Pályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

Ha mobilnet van, minden van? - Pályázat diákoknak

Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? 3 perces videóddal most értékes ajándékokat nyerhetsz. A pályázatok meghosszabbított beadási határideje: 2015. március 20.

Helyi kincs – légy a vendégünk!

Ha valaki hozzátok szervezne osztálykirándulást, mit mutatnál meg neki? Helyi kincs című pályázatunkon bemutathatod, miért érdemes lakóhelyeden turistáskodni. Lendítsétek fel településetek turizmusát, ismertessétek meg településeteket mindenkivel!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság