Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

NETbiztos – pályázat diákoknak. Meghosszabbítva március 31-ig!

Időpont: 2016. November 15. - 2017. March 31.

NETbiztos – pályázat diákoknak. Meghosszabbítva március 31-ig!Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A pályaművek beadását a nagy érdeklődésre való tekintettel március 31-ig meghosszabbítottuk.

A részletes pályázati kiírásért és további információért keresd fel a DUE Online-t!

Kapcsolódó hírek

NETbiztos – pályázat diákoknak

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Korábbi pályázataink

Hipersuli, a jövő sulija – pályázat diákoknak

Zsebedben az okosteló, táskádban a tablet, a suliban mégsem veheted elő? A Hipersuliban még tanulhatsz is vele! A pályázaton azt kell minél érdekesebben és egyéni módon megmutatnod, hogy a tanulásban mi mindenben segíthetnének (vagy miben segítenek már most) az okoseszközök.

Versenytársak – verseny a versenyről diákoknak

Mi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz!

Jövőkutató – pályázat és verseny a Telenor támogatásával

A DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatot és versenyt hirdet, hogy bemutathassátok, hogyan képzelitek el a jövő technológiai innovációit, és hogyan fogják ezek megváltoztatni a hétköznapi életünket. Mozgasd meg a fantáziád, álmodd meg a jövő technológiai újdonságait, hogyan használd ezeket.

Légy a Diákhitel újságírója! - Meghosszabbított beadási határidő

Tehetséges vagy? Bizonyítsd be! A Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat meghirdeti közös tehetségkutató pályázatát. Szeretsz írogatni? Jól fogalmazol? Mondták már, hogy tehetséges vagy? Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mit tudsz! Beadási határidő: november 21.

Médiatábor pályázat

A fiatal újságíróknak, diákújságíróknak és a média iránt érdeklődő fiataloknak kiírt pályázaton a díjazottak a Vodafone Magyarország támogatásával 20-50 000 forintos kedvezményes táborozási lehetőséget kapnak a DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktáborába. Május 20-ig meghosszabbítva!

Tudatosan takarékoskodj!

A DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Bank közös pályázatot hirdetett, amelynek célja olyan pozitív példák, saját tapasztalatok bemutatása, amelyek arról szólnak, hogy hogyan lehet tudatosan és hatékonyan takarékoskodni.

"Arcok a jövőből" pályázat

Végy egy Arcot, adj hozzá egy csipetnyi kreativitást, örökítsd meg, hogy Ő miként alakítja életét a Diákhitellel. Az elkészült portrét fűszerezd meg egy izgalmas címmel vagy történettel és tálald még frissen a Facebookon. Ha a Te fogásod nyeri el az ínyencek tetszését, egy iPad2-vel gazdagodhatsz!

http://ad.adverticum.net/C/4811604/4811598/481160300?

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság