Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

37. Médiatábor

Időpont: 2017. July 7. - 2017. July 16.

Helyszín: Balatonszárszó

37. MédiatáborMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

Az év legjobb tíz napját – ahogy a korábbi táborozók nevezik –, csak az hagyja ki, akit nem érdekel a média világa, vagy annak valamely szeglete. Vagyis ha újságírónak, rádiósnak, tévésnek vagy fotósnak készülsz, érdemes eljönnöd. De ha épp új barátokra vágysz, akkor is!

Kapcsolódó hírek

Az év legjobb 10 napja – így táboroztam a DUE-val

Fantasztikus élmények, jó közösség és tíz felejthetetlen nap. Ilyen volt a DUE idei médiatábora, ahova Gergő a DUE Médiahálózat jóvoltából az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány szervezésében juthatott el. Szubjektív beszámoló következik egy remek balatonszárszói nyaralásról.

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 37. médiatábora

Újra eltelt 10 nap, vége a 37. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonszárszót és persze régi, valamint új barátaikat.

Erre nincs száz szó – Tábordal 2017 videoklip

A DUE 37. Médiatáborának is született dala, sőt a Balatoni Mo.SAT csoport videoklipet is forgatott hozzá.

Határtalan felbontás a Fotonok jóvoltából

A DUE 37. médiatábora a fotós csoport számára igazán nagy élménynek bizonyult. A festői balatoni környezet és a Lepkeház zöld övezeti színhelye sok témát és lehetőséget kínált a különböző fotók készítésére.

Tipográciák a grafika mindentudói

A DUE 2017-es médiatáborának Tipográciák nevű grafikus csoportját Klebercz Kriszta vezette.

Kasszás Kamilla a médiatáborban járt

A DUE 37. médiatáborának keddi napján bűnmegelőzéssel kapcsolatos workshopokon vettek részt a táborozók, este a táborvezetőség tagjai pedig megmutatták, hogy ők is emberek. Közösen néztük meg a videós csoportok produktumait.

Origo

A médiatábor első vasárnapján a csoportok az elméleti alapozó foglalkozások után hozzáláttak produktumaik elkészítéséhez. A napot közös filmnézés és estimese-hallgatás zárta.

A tábor belehúz!

Akadályverseny, szakmai előadás és az első csoportfoglalkozások töltötték ki a 37. DUE Médiatábor lakóinak első napját a balatonszárszói Lepkeházban.

Vetélkedik a médiatábor

A korábbi években jól megszokott, új köntösbe bújtatott tábori vetélkedővel várta hétfő este az ifjú diákmédiásokat a táborvezetőség. A parádés, közel kétórás show mindenkit megmozgatott.

Elstartolt az év legjobb 10 napja

Megtelt a balatonszárszói Lepkeház Ifjúsági Üdülő, ahol 96 diákmédiás és közel 20 szakmai és csoportvezető tölti együtt az év legjobb 10 napját.

Megjelent a Kis Hasznos

Elkészült a Kis Hasznos, a pénteken kezdődő balatonszárszói DUE-médiatábor tájékoztató kiadványa.

Bemutatkozik a DUE 37. Médiatáborának vezetősége

A DUE idei médiatábora is nagy durranásnak ígérkezik csakúgy, mint az eddigiek. Ismét színes programok, kellemes környezet és nagyszerű stáb várja az érdeklődőket. Ismerkedjünk meg a táborvezetőség tagjaival, akikkel már biztosan fogsz találkozni, ha idén velünk táborozol.

Mi történik a DUE-táborban 5. rész

Miközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett szabály betartására is.

Mi történik a DUE-táborban 4. rész

Nálunk a munka buli, a buli pedig munka.

Mi történik a DUE-táborban 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad.

Mi történik a DUE-táborban 2. rész

Talán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

Mi történik a DUE-táborban 1. rész

A balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Hasznos tudnivalók a médiatáborról

A DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát. Leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, bárkinek, akit érdekel a média! Aki most jelentkezik, tízezer forint kedvezményt kaphat.

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napban

Az ország legnagyobb múltú kommunikációs és médiatábora leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, illetve bárkinek, akit érdekel a média. A tehetséggondozó táborban videó- és rádióstúdió, számítógépes lapszerkesztőség, wifi biztosított.

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenni

Sokan döntenek úgy, hogy másodjára, harmadjára is visszajönnek a DUE médiatáborába. Kedvezményekkel várjuk az újakat is!

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborról

Ezeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

Tíz érv a DUE médiatábora mellett

Konkrét ajánlatunk van. Harminchét évünk volt a kidolgozására.

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?

Többen már idén jelentkeznek a DUE jövő nyári médiatáborába, és ahogyan az alábbi indoklásokból kitűnik, nem csupán a gáláns előfoglalási kedvezmény miatt.

A Médiatábor helyszínéről

Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg 2017-ben a DUE Médiatáborát. A Balaton közeli, szép környezetben elhelyezkedő 120 fős Lepkeházban lakunk, annak közösségi tereiben zajlanak a programok.

A média most a legérdekesebb

Idén is a DUE elnöke, Kecskés István lesz a médiatábor vezetője. A DUE Online-nak adott interjúban elmondta, hogy miért költözik új helyre a tábor, milyen kedvezmények járnak a korán jelentkezőknek, és mi motiválja őt, hogy húsz év után is nyári médiaképzést szervezzen a fiataloknak.

Közösségért felelős médiát szeretnénk

„Minden évben első nyári programként a DUE-tábor kerül bele a noteszembe” - mondta a DUE Online-nak dr. Balázs Géza nyelvész professzor, a DUE és a médiatábor egyik alapítója. Interjú.

Az elhivatottság összetartja a DUE-t

Nem változott az én elkötelezettségem, „szerelmem” sem a rádiózás iránt, mint ahogyan a DUE-táborok szellemisége és közösségi ereje sem - mondta a DUE Online-nak adott interjúban Szayly József, a Magyar Rádió volt alelnöke, egyesületünk és a DUE-médiatábor egyik alapítója.

Korábbi események

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

32. Médiatábor

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság