Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE karácsony 2016

Időpont: 2016. december 7.

Helyszín: Budapest

DUE karácsony 2016Egyesületünk évzáró rendezvényén jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint negyedik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár a résztvevőkre. Kiderül továbbá az is, kik küldték be a legjobb pályaműveket a DUE és a Paralimpiai Bizottság pályázatára.

A 2016. évi DUE karácsony valamennyi tagunk számára előzetes regisztrációval ingyenes. Regisztráció: due@due.hu

Kapcsolódó hírek

Attrakciók féláron a Csopa Playbarban!

Ha csak egy évzáró-karácsonyváró ünnepségre mész el decemberben, akkor ez legyen a DUE karácsony! Idén különleges helyszínre, a Csopa Playbar élményközpontjába invitáljuk az egyesület tagjait.

A Csopa Playbarban jutalmaztuk legaktívabb tagjainkat

A DUE Médiahálózat a természettudományok új fellegvárának számító budapesti Csopa Playbarban tartotta idei karácsonyi ünnepségét december 7-én. A kétórás programon nem csak az ünnepi készülődésre hangolódtunk rá, de díjakat és elismeréseket is átadtunk.

Kihirdettük a Paralimpia pályázat eredményét

A DUE december 7-i karácsonyi ünnepsége keretében adtuk át az egyesület és a Magyar Paralimpiai Bizottság közös pályázatának legjobb pályázóinak járó díjakat.

Csatlakozz a DUE jótékonysági akciójához!

A DUE idén is csatlakozott a Magyar Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, amelynek résztvevői szépen becsomagolt cipősdobozokat töltenek meg hasznos, kedves ajándékokkal, amelyeket a segélyszervezet garantáltan eljuttat a rászoruló gyerekeknek.

2016-ban is átadjuk a Kaczián Gábor-emlékdíjat

Negyedik alkalommal idén, a december 7-i DUE karácsonyon adja át az elnökség a 2012-ben alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat.

A DUE karácsonyon díjazzuk a Paralimpia pályázat legjobb munkáit beküldő pályázóit

Ünnepi keretek között, a DUE december 7-i karácsonyi programján adjuk át az egyesület és a Paralimpiai Bizottság által közösen meghirdetett, október 16-án zárult Paralimpia pályázatának díjait. Kategóriánként a legjobb pályamű beküldője egy tabletet nyer.

A hely, ahol játék a felfedezés

Jártál 9D moziban vagy tükörszobában? Kísérleteztél valódi laboratóriumi körülmények között? Építettél már DNS-t? Ha ezekben eddig nem volt részed, mindenképpen keresd fel a budapesti Csopa Playbart, ahol a tudomány és a szórakozás kéz a kézben járnak.

A DUE már készül a karácsonyra. És te?

Hamarosan kezdetét veszi az idei karácsonyi készülődés. A DUE már hozzá is látott: különleges helyszínen rendezzük meg idén karácsonyi ünnepségünket.

Korábbi események

DUE Karácsony 2018

Egyesületünk évzáró rendezvényén jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint negyedik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár a résztvevőkre. Sőt, egy új díj is kiosztásra kerül! Bővebb információk hamarosan érkeznek!

Karácsonyozz a DUE-s barátaiddal az Erkel Színházban

A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét idén az Erkel Színházban tartjuk, december 4-én, 17 órai kezdettel. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

DUE karácsony 2015

Egyesületünk évzáró rendezvényét idén a budapesti Vígszínházban tartjuk, ahol jutalmazzuk a legduésabbakat, valamint harmadik alkalommal adjuk át a Kaczián Gábor emlékdíjat. Nagy beszélgetések és különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

DUE-karácsony 2013

Idén 2013. december 5-én, csütörtökön tartjuk Budapesten a DUE-karácsonyt, melyen rég nem látott barátaiddal is találkozhatsz. Az eseményen a legduésabbak elismerésben részesülnek.

Kaczián Gábor-emlékdíj átadása

A tavaly alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat először idén, a december 5-i DUE-karácsonyon adja át az egyesület vezetősége annak a DUE-tagnak, aki példaértékű munkájával sokat tett a közösségért.

DUE karácsony 2012

Idén is megrendezzük a DUE karácsonyt, ahol visszaemlékszünk az elmúlt év fontosabb eseményeire, és találkozhatunk rég nem látott barátokkal.

DUE karácsony 2011

Idén is megrendezzük a DUE karácsonyt, ahol a Diákhitel pályázat eredményhirdetése mellett visszaemlékszünk az elmúlt év fontosabb eseményeire.

DUE-karácsony 2010

A DUE Médiahálózat 2010-ben is megrendezte hagyományos karácsonyi ünnepségét, mely során visszatekintettünk az elmúlt évre, pályázati eredményeket hirdettünk, forralt boroztunk, sőt még X-Boxot is próbálgathattunk!

DUE-karácsony 2009

A DUE-karácsonyt 2009-ben rendhagyó módon a Fővárosi Állat- és Növénykertben tartottunk. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is megjutalmaztuk a legaktívabb, legtöbbet segítő DUE-tagokat, áttekintettük az év legemlékezetesebb pillanatait, sőt még egy kígyóval és egy tatuval is találkoztunk.

DUE-karácsony 2007

DUE-sokat jutalmaztunk, pályázati nyerteseket díjaztunk, felidéztük a 2007-es év legkedvesebb, legemlékezetesebb legviccesebb pillanatait és természetesen támogatóinknak is köszönetet mondtunk az egyesület hagyományos éves karácsonyi ünnepségén.

DUE-karácsony 2005

A szokásos jó hangulat uralkodott a DUE 2005-ös karácsonyi ünnepségén, mely során kihirdettük fogyasztóvédelmi pályázatunk nyerteseit, vetítettünk legjobb pillanatokat, avattunk új tiszteletbeli tagokat és természetesen volt saját télapónk is.

DUE-karácsony 2004

Tizenötödik évfordulót zártunk, emlékeket idéztünk fel, karácsonyi dalokat hallgattunk, aktív DUE-tagokat jutalmaztunk, majd sütiztünk és jól éreztük magunkat a DUE 2004. évi karácsonyi ünnepségén a budapesti Buena Vista étteremben.

DUE-karácsony 2003

A MÚOSZ székházban rendezte meg 2003-as karácsonyi ünnepségét a DUE. Sashegyi Zsófia karácsonyi dalokat énekelt, a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatosainak csoportja karácsonyi mesét adott elő, díjakat adtunk át, majd állófogadáson és kötetlen beszélgetésen vehettek részt a megjelentek.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság