Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2016. május 27.

Helyszín: Budapest

23. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÚj, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Számos közismert színész, művész és sportoló is ott lesz a Sajtófesztiválon, hogy a kérdéseidre válaszoljon. A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik koncertje várnak. A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Jegyvásárlásért kattints ide!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

Kapcsolódó hírek

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. Sajtófesztivál

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági Sajtódíjasa

Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

Versenytársak II. – pályázati eredmény

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. Sajtófesztiválon

A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható utalványok formájában.

Már javában dübörög az idei Sajtófesztivál

Vadiúj, exkluzív helyszínen vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2016-os Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor.

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAM

Alábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. Sajtófesztiválján

Hazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Balkan Fanatik ad másfél órás nagykoncertet a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján május 27-én a budapesti Várkert Bazárban. A zenekar jól ismert számai mellett az új album dallamai is felcsendülnek.

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!

1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetéssel

Exkluzív programon vehetsz részt a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Pimasz úr kicuccol

Hazánk egyik legismertebb riporter-műsorvezetője, Pimasz úr is a DUE Sajtófesztiválját választja május 27-én. Hogyan lett Papp Gergőből Pimasz úr? Ki ő valójában? Hogyan kapcsolódik össze a neve Csernus Imréével? Járj utána a Sajtófeszten!

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a Sajtófesztiválon

Sebestyén Balázs napjaink egyik legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorvezetője. Azt tudtad, hogy a diákévei alatt nem a médiában képzelte el a jövőjét? Hogyan vezetett az útja a képernyő és a mikrofon felé? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a május 27-i Sajtófesztiválon.

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozik

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Gönczi Gábor is a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz a Várkert Bazárban. Tudod, hogyan került kapcsolatba a médiával? És azt, hogy zenekara is van?

A "Híradó sztárjai" a Sajtófesztiválon

Az RTL Híradó jól ismert műsorvezető párosa, Erős Antónia és Szellő István is részt vesz a május 27-i Sajtófesztiválon, hogy személyesen is találkozhassanak veletek, feltehessétek nekik kérdéseiteket.

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!

Előzetes kérdőívünk alapján megtudtuk, mely bloggerket és youtubereket látnátok szívesen a 23. Sajtófesztiválon, és mi meghívtuk őket, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket azoknak, akiknek videóit, bejegyzéseit naponta követitek az interneten.

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál is

A DUE 23. Sajtófesztiváljának egyik közönségtalálkozója során a Vígszínház négy kiváló művészével találkozhattok és beszélgethettek: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Szilágyi Csengével és Kerekes Józseffel.

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val Sajtófesztiválozik

A DUE 23. Sajtófesztiválján ad koncertet az elbűvölő fiatal tehetség, Agárdi Szilvi, aki az elmúlt években több tehetségkutató műsorban is részt vett. A koncert után rendezett ifjúsági sajtótájékoztató keretén belül személyesen is felteheted kérdéseidet Szilvinek.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket az ifjú diákmédiások.

Könyvrajongók, kalandra fel!

„Hozz egy könyvet, vigyél egy könyvet” kezdeményezés a 23. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyvkuckójában.

Állomásos játék is vár a Várkert Bazárban

Ugye te is emlékszel a régi sulis, kolis és tábori állomásos játékokra, amikor mókás és érdekes feladatokat kellett megoldani? Minden állomás egy új feladatot és új kihívást takar, a megoldások pedig csak rajtad múlnak.

Agytorna is lesz a Sajtófesztiválon

A Mensa HungarIQa és a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete gondoskodik róla, hogy az agytorna se maradjon le a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programrepertoárjáról.

Védekezz az internetes zaklatás ellen - a Sajtófesztiválon

A korábbi évekhez hasonlóan idén is izgalmas programokkal vár benneteket standjánál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a Telenorral

A Hipersuli pályázat és a Sajtófesztivál egyik állandó résztvevőjeként is jól ismerhetitek már Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Telenort. A május 27-i Sajtófesztiválra is sok érdekességgel készül.

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottságot (OBB) az Országos Rendőr-főkapitányság alapította 1992. november 24-én. Azóta működnek szervezett keretek között a közúti balesetek, halálozások és személyi sérülések megelőzésére irányuló tevékenységek.

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!

A LEO olyan fiatalok világszintű szervezete, akik a szabadidejük egy részében közösségük számára jótékony tevékenységet végeznek. A Magyar LEO Egyesület ennek a világmozgalomnak képezi részét hazánkban, erősítve ezzel a nemzetközi értékek országos szinten történő megvalósítását.

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!

Elgondolkodtál már azon, hogy amikor hétvégenként, kezedben bevásárlólistát szorongatva bóklászol a hiperben vagy épp ruhanemű, esetleg műszaki cikk után kutatsz a plázában, azzal nemcsak saját igényeidről gondoskodsz, de egyúttal hatással vagy kis országunk gazdaságára is?

Négylábú kedvencek is a DUE-val Sajtófesztiváloznak

Idén a nagyszínpadi programok sorozatában bemutatkozik a kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is a 23. Sajtófesztiválon. 10 perces, játékos bemutatójuk során a színpadon megismerhetitek a kutyákat és a szakembereket, majd utána a standjuknál is találkozhattok velük!

Sulirádiók jutalomsorsolása

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Fényzsonglőrök a Várkert Bazárban

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. Sajtófesztivál

Nyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit

A DUE Médiahálózat által meghirdetett, 2016-os Országos Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának egyik fő támogatója a Gilda Max fitnesz hálózat. Ennek fényében beszélgettünk Turós György tulajdonosi tanácsadóval.

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiások

A Kuktaparty főzőiskola tanfolyammal jutalmazza a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobbjait. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2016. május 27-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Kedvezményes árú belépők a 23. Sajtófesztiválra

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra egészen a rendezvény napjáig vásárolhatók kedvezményes árú belépők. Egész nap változatos szakmai és tematikus programokon vehetsz részt, valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik is koncertet ad!

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!

Találkozás a média nagyágyúival, bepillantás a média kulisszatitkaiba, exkluzív Várlátogatás a Várkert Bazárból idegenvezetéssel, fergeteges Balkan Fanatik koncert. Mindez early bird kedvezménnyel május 1-jéig hihetetlen áron!

Korábbi események

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság