Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013.

Időpont: 2012. december 15. - 2013. március 18.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Meghosszabbított beadási határidő: 2013. március 18., hétfő. Részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

Kapcsolódó hírek

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013. – pályázati kiírás

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013 – hétfő estig pályázhatsz!

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Március 18-ig várjuk a pályaműveket!

Hosszú hétvége, meghosszabbított beadás a Diákmédia Pályázaton!

A március 15-i hosszú hétvége miatt meghosszabbítjuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét. Így még lesz pár plusz napotok befejezni a reménybeli nyertes művet. Az új, meghosszabbított határidő március 18., hétfő! A dicsőségen túl szuper kütyüket nyerhettek, érdemes pályázni!

Lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013

Meghosszabbított határidővel március 18-án lezárult a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázata. Idén is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett hozzánk, a zsűri a napokban már neki is lát a munkának.

Tények nyomában – etikus diákújságíró különdíj: hétfő estig pályázhatsz!

A DUE Médiahálózat és a Telenor jóvoltából idén már a fiatal újságírók tényfeltáró munkája is elismerést, nyilvánosságot kaphat. Emellett 300 ezer forint összértékű díjakkal is jutalmazzuk a legjobb pályaművek szerzőit!

Jelöld tanárodat az Év mentora címre!

Van olyan tanárotok, aki rengeteget segít a suliújságban, a rádióban? Szakkört vezet és támogat titeket időt és energiát nem sajnálva? Itt a lehetőség, hogy megháláljátok munkáját: jelöljétek az Év mentora díjra!

Beküldted már a suliújságod?

Még néhány napig lehet pályázni az Év diáklapja címre. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni egy adatlapot és elküldened nekünk az elmúlt egy évből a suliújságotokat. Rengeteg nyeremény vár gazdára, a dicsőségről már nem is beszélve!

A Sajtófesztiválon lesz a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése

A DUE által felkért bírálóbizottság már értékeli az idei pályázatra beérkezett közel ezer pályázó munkáit. Az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadást az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartjuk 2013. május 10-én.

Korábbi pályázataink

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017. – meghosszabbítva március 31-ig!

A DUE 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel március 31-ig meghosszabbítottuk.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – beküldési határidő

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatok beküldésének határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 kiírása

2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkat december 1-jén írjuk ki. A pályázatokat elektronikus formában december végétől várjuk a DUE Online pályázatbeadó felületén.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Meghosszabbított beadási határidő: 2015. március 20.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 24. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Meghosszabbított beadási határidő: 2014. március 17.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012.

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt tehetségkutató diákmédia pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhattak. A pályázat beadási határideje 2012. március 19. Részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011.

A DUE Médiahálózat 21. alkalommal kiírt tehetségkutató diákmédia pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhattak. A pályázat eredményhirdetése 2011. május 6-án volt az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, a Millenárison. Eredmények, részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság