Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Civil Kommunikációs Akadémia 2019

Időpont: 2019. január 25. - 2019. február 20.

Helyszín: Budapest

Civil Kommunikációs Akadémia 2019Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Kikhez és milyen módon szóljunk, szólhatunk? Egyáltalán - hogyan kommunikáljunk? Ebben segít a civileknek a DUE Médiahálózat képzése.

A DUE Médiahálózat kommunikációs képzést tart társadalmi szervezetek számára. Neves újságírók és médiaszakemberek mellett pszichológus, nyelvész és reklámszakember tart előadásokat, illetve gyakorlati foglalkozásokat, hogy a civilek is elsajátíthassák a komolyabb kommunikációs formákat.

A Nemzeti Civil Akadémia négy alkalomból álló képzéssorozata segít a fenti kérdések és még annál is több megválaszolásában. A programon elismert kommunikációs és média szakemberek előadásai, valamint műhelyfoglalkozásai várják a civil szervezetek képviselőit. Többek között Szayly József kommunikációs szakember, dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, Pölcz Ádám nyelvész, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának tanársegéde, Kiss Gábor a Webter-Media tulajdonosa, a Szeretlek Magyarország! Médiacsoport társtulajdonosa, Dede Éva pszichológus és Kecskeméti Dávid fotográfus is a rendezvény vendége lesz. A résztvevők magas színvonalú kommunikációs kompetenciákat elsajátításával közelebb kerülhetnek civil szervezetük szimpatizánsainak és potenciális támogatóinak hatékony megszólításához.

A Nemzeti Civil Akadémián való részvétel ingyenes viszont regisztráció köteles. Részvételi szándékát jelezze a due@due.hu e-mail címen.

A jelentkezési lap innen tölthető le!

 

Kapcsolódó hírek

Újra indul a Nemzeti Civil Akadémia!

A DUE ingyenes képzéssorozata 2019 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

Nemzeti Civil Akadémia újratöltve!

Még mindig lehet jelentkezni a Nemzeti Civil Akadémiára!

Nemzeti Civil Akadémia 2019 I.

2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította a népszerű programját, melynek keretein belül ingyenes kommunikációs képzést ad különböző civil szervezeteknek.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.

2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította programját, ahol civil szerveztek tagjainak a DUE kommunikációs szakemberei tartanak képzést. A második alkalommal az online világ rejtelmeibe vezették be a részvevőket a DUE szakemberei.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.

A négy részből álló rendezvénysorozat ingyenes kommunikációs képzést nyújtott civil szervezetek számára a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, amelyen 50 ember vett részt.

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglaló

Több mint 50 különböző egyesület képviselőinek tartott kommunikációs képzést a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete az elmúlt hónapban. A négy alkalomból álló képzéssorozat célja az volt, hogy civil szervezeteknek nyújtsunk egy intenzív tanfolyamot.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság