Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

32. Médiatábor

Időpont: 2012. július 13. - 2012. július 22.

Helyszín: Balatonfenyves, Ifjúsági tábor

32. Médiatábor DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora. Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is!

Ezen az oldalon nyomon követheted a 2012-es médiatábor eseményeit, lejjebb megnézheted a fotógalériát, a tévéműsorokat és videókat, meghallgathatod a rádióműsorokat, amiket az előző években készítettek a csoportok.

 

Kapcsolódó hírek

A Médiatábor rádióműsorai és Partilapok a médiatárban

A csoport- és tábori szignálok után immár a médiatáborban készült rádióműsorok is meghallgathatók és letölthetők a médiatárból, illetve a tábori lapokat is meg lehet nézni.

Az újak, az újdonságok és a szépségek tábora

Újdonságokat hozott a 2012-es év a DUE-tábor 32 éves történelmében. Július 13-tól 22-ig ismét Balatonfenyvesen tolták össze a nappalokat az éjszakákkal a legtehetségesebb diákújságírók, köztük számosan olyanok, akik először csobbantak bele a DUE-feeling mély vizébe. Herczeg Zsolt tudósítása.

Véget ért az év legjobb tíz napja

Vasárnap reggel a táborlakók búcsúzkodásától volt hangos a balatonfenyvesi ifjúsági tábor. A táborozók a vasútállomás felé indultak, a táborvezetőség nagy része pedig nekikezdett a táborbontásnak.

A Magyar Televízió a médiatáborban forgatott

Szombaton a Magyar Televízió Balatoni nyár című műsorának stábja forgatott a táborban.

Micsoda 11-es

Elérkezett a DUE médiatáborának legrangosabb idei sporteseménye: több mint 40 kitűnő játékos közül egy péntek este tizenegyedikként csatlakozott a DUE nagy álmokat dédelgető gólvágó-csapatához.

Puzsér Róbert a médiatáborban

Az RTL Klub tehetségkutatójában 2012-ben valóban csillag született. Ám ezúttal nem a jelentkezők közül került ki a kiscsillag, hanem az újonnan felállt zsűri egyik tagja, a szókimondó filmkritikus, Puzsér Róbert lett a nézők kedvence. Médiatáborunkban fiatal újságírók kérdeznek majd tőle.

Press teszt a médiatáborban

Csütörtök este Herczeg Zsolt szervezésében a szakmai vezetők press teszt alá vetették a táborlakókat. Tegnap újra a DUE médiatábor legrégebbi és legnagyobb szakmai versenyétől, a Nagy Rádiós Vetélkedőtől zengett a tábor.

Hatalmas Kreatív Nap

Hatalmas Kreatív Nappal egybekötött kiránduláson vettek részt a táborlakók szerdán. Délelőtt kisvasúttal a nem messzi Somogyszentpálra utazott a csapat, délután a táborban pedig mindenki az anyagain dolgozott.

Négy napja a táborban

Kedden végre a tévés csoport is megmutathatta magát, persze a többiek sem lógatták a lábukat. A tábor negyedik napja is mozgalmasan telt.

„Incselkedem a cikkírással” - Interjú Lotfi Behnammal

Együttműködött az életében a zene és az újságírás. Párhuzamosan csinálta a két dolgot, de végül a zene győzedelmeskedett. Lotfi Behnam - a Compact Disco egyik tagja -, röviden Begi, beszélt múltjáról, jelenéről, és a jövőbeli terveiről mikor a tábor harmadik napján ellátogatott hozzánk.

Partilap, Rém, Krónika – tábor harmadik nap

A tábor harmadik napjára beindult a munka. Megjelent az első Partilap, a videós csoport megállás nélkül forgatott, a rádióstúdióban is egész nap pörgés volt.

Nyüzsgés a tábor második napján!

Szorgos munkával telt a második tábori nap. A Hírfelmetszők csapata készített déli krónikát, este pedig ők dolgoztak a másnap reggel megjelenő Partilap hasábjain. Megérkezett Varga G. Gábor szakmai vezető, Tóth Zoltán és Vadnay Szabolcs pedig elhagyta a tábort.

Első nap a Médiatáborban

Szombaton a Médiatábor első napján a csoportok ismerkedtek, nevet választottak, szignálokat gyártottak. Este pedig egy mini stáb elkísérte fellépésére Mavrák Kata csoportvezetőt.

Elkezdődött a tábor!

Pénteken a tábort előkészítő csapat napközben elvégezte az utolsó simításokat, és este hatkor hivatalosan is elkezdődött az idei médiatábor.

Épül a médiatábor

Szerda este megérkezett Balatonfenyvesre a DUE Médiatáborának lelkes építő csapata, majd az esti taktikai megbeszélést követően csütörtök reggel mindenki belevetette magát a munkába.

Megjelent az interaktív Kis Hasznos

Megjelent a 2012-es Médiatábor első lapja, a Kis Hasznos. A korábbi évek Kis Hasznosait még papírra nyomtatva kapták meg a táborozók érkezésükkor, idén viszont már a tábor előtt elektronikus formában böngészhetik.

Akik már biztosan ott lesznek a médiatáborban

A tábor csoportvezetőit és szakmai vezetőit már megismerhettétek, most lássuk a táborozók névsorát.

Még mindig jelentkezhetsz a médiatáborba

Még nem jelentkeztél a médiatáborba? Ne aggódj, még nem késő! Bár kedvezményes áron május 31-ig küldhetted el a médiatábori jelentkezésedet, még maradtak szabad helyeink.

Ismerd meg az idei médiatábor vezetőit

Érdemes figyelemmel kísérned folyamatosan frissülő cikkünket, hiszen megtudhatod mivel vágódhatsz be majdani csoportvezetőidnél, és azt is hogy mi az amivel leginkább felbosszantod. Mindemellett számos hasznos infót olvashatsz még róluk, ne hagyd ki!

Mi történik veled a médiatáborban? 1. rész

A "régi motorosok" ezt csak szórakozásból olvassák el, de akik először jönnek a DUE médiatáborába, azoknak érdemes figyelniük, mert semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogatunk nekik, amikre fel kell készülniük.

Mi történik veled a médiatáborban? 2. rész

Talán túlzásnak tűnik, de a "régi" táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Herczeg Zsolt újságíró, szakmai vezető, tizenhatszoros táborozó tanácsai újonc táborváróknak, második rész.

Mi történik veled a médiatáborban? 3. rész

A médiatáborban olyan dolgokra leszel képes, amelyek elvégzésére most teljesen alkalmatlannak tartod magad. Az egyik szakmai vezető, a tizenhatodik DUE-táborára készülő Herczeg Zsolt újságíró most a csoportok munkájáról és a műsorértékelésről mesél.

Mi történik veled a médiatáborban? 4. rész

Miközben a csoportok éjt nappallá téve dolgoznak a DUE-táborban, természetesen mindig lesz idő (talán jó idő is) a közös programokra, a bulira és a strandolásra. És reméljük, a kevés, de éppen ezért komolyan vett médiatábori szabály betartására is.

Médiatábor – már a Facebookon is

Médiatáborunknak már van saját oldala a Facebookon, lájkold és légy mindig naprakész az idei médiatábor programjairól, csoportvezetőiről, vendégeiről.

Fluor és Puzsér a táborban: az első vendégek és plakát!

Puzsér Róbert és Fluor is vendégek lesznek az idei táborban: a zenész és a Csillag születik zsűritagja őszintén felel majd az olyan kérdésekre is, amelyekre egy újságból sosem derülne ki a válasz. Kész a tábor plakátja is!

Médiatábor 2012. – 10 nap most szuper áron

DUE Kommunikációs és Média Szaktábor – 2012-ben is! Táborozz velünk idén is a Balaton partján!

Meghosszabbítottuk a médiatábor jelentkezési határidejét

Meghosszabbítottuk a határidőt, így május 31-ig jelentkezhetsz kedvezményes áron a DUE idei médiatáborába. A 10 napos szuperintenzív képzés ára most teljes ellátással 52 500 Ft, de aki lekési a határidőt, az már csak 69 000 forintért táborozhat.

A DUE Médiatáborról szülőknek

Minden szülő szeretné, ha a gyermeke sikeres lenne. Ehhez ma elengedhetetlen, hogy jól tudjon kommunikálni, „el tudja adni magát”. A mai diákoknak már kitűnő kommunikációs képességekkel kellene rendelkezniük, hogy a megszerzett elméleti tudásukat meggyőzően tudják előadni az iskolában.

A DUE Médiatáborról diákoknak

Akarsz egy felejthetetlen nyarat? Érdekel az újságírás, rádiózás, televíziózás, vagyis a média? Tanulnál is minderről valamit? Kipróbálnád magad, hogy tehetséges vagy-e? Találkoznál régi barátaiddal vagy szeretnél újakat? Akkor nálunk a helyed!

DUE Médiatábor - kezdőknek profit

Több tucat fiatal profi újságírókkal dolgozhat együtt és nyolcvan kortársával bulizhat tíz napon keresztül a DUE médiatáborában 2012. július 13-tól. Segíthet a pálya- vagy a párválasztásban, de mindenképpen felejthetetlen élményt jelent majd.

Gyere médiatáborba!

Tudom, mindenki ezt szajkózza már nektek, több hónapja. Nem értitek, hogy miért? Na, akkor most megpróbálom elmagyarázni nektek!

Táborra fel!

"...aztán, amikor átvirrasztottuk az első éjszakát, amikor egymás hátát masszírozva, néha kétségbeesve, néha vidáman elkészítettük az első lapot, már együtt mentünk aludni, egy asztalhoz ültünk az ebédlőben."

A médiatábor csoportvezetői a Sajtófesztiválon

Gyere velünk 10 napra a DUE Médiatáborába júliusban! Ha szeretnél megismerkedni a csoportvezetőkkel, ha kérdéseid vagy kételyeid vannak a táborral kapcsolatban, akkor a Sajtófesztiválon a tábor vezetői és csoportvezetői eloszlatják kételyeidet!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 - eredmények

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2012. május 11-én tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Médiatár

32. Médiatábor 2012. Balatonfenyves

Galériánkban képeket találsz a 2012-es Médiatábor életéből egészen az előkészületektől kezdve, valamint a táborban készült műsorokat, hanganyagokat is megnézted, meghallgathatod.

Korábbi események

39. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2019-ben is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - ÉLETRE SZÓL!

38. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunk egy szuperintenzív gyakorlati médiaképzés, ahol évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. DUE MÉDIATÁBOR - KÖZEL A JÖVŐD!

37. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2017-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

36. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2016-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

35. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2015-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. Táborozz velünk Te is!

34. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2014-ben is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! A Médiatábort a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

33. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2013-ban is! Nyári táborunkban évente százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig a Balaton partján. Táborozz velünk Te is! Ezen az oldalon megtalálod a 2013-as médiatábor tudnivalóit, híreit.

31. Médiatábor

Magyarország legjobb médiatábora. A legjobbak médiatábora. 

30. Médiatábor

Az arcok és a posztok tábora "Ez volt az arcok és a posztok tábora" - mondta dr. Balázs Géza alelnök, a DUE és a tábor egyik alapítója a DUE Médiahálózat XXX. Kommunikációs és Média Szaktáborának záróbuliján, Balatonfenyvesen.

29. Médiatábor

Közel 80 fiatal vett részt a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktáborában, melyet Balatonfenyvesen rendeztünk meg 2009. július 3-12 között. A táborban idén is megannyi klassz produktum, és életre szóló barátság született.

28. Médiatábor

A DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában közel 70 fiatal ismerkedik meg az újságírás, a rádiózás, a fotózás és a tévézés rejtelmeivel, és próbálja ki újonnan megszerzett tudását a gyakorlatban.

27. Médiatábor

Hatvanhét fiatal és húsz újságíró töltött el tizenegy munkás nappalt és tíz nem kevésbé dolgos éjszakát a DUE 2007-es, XXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonfenyvesen.

26. Médiatábor

A DUE 26. Kommunikációs és Média Szaktábora- nyolc nap a vízparton, de mély vízben.

24. Médiatábor

A DUE 2004. évi Médiatáborának rövid összefoglalója

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság