Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012.

Időpont: 2011. december 31. - 2012. március 20.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012.A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt tehetségkutató diákmédia pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhattak. A pályázat beadási határideje 2012. március 19. Részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

A pályázati felület innen érhető el.

Kapcsolódó hírek

Végéhez közelít a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat értékelése

A DUE által felkért bírálóbizottságok értékelik az idei pályázatra beérkezett több, mint 500 pályamunkát. Az értékelők már áttekintették a beérkezett anyagokat, most a végső sorrend felállítása zajlik.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 - eredmények

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2012. május 11-én tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012. - pályázati kiírás

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Meghosszabbított határidővel március 19-én lezárult Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk. Idén is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett hozzánk, a zsűri a napokban már neki is lát a munkának.

Hétfő éjfélig várjuk pályázataitokat

Még van időd, hogy elkészítsd és beküldd pályázatodat a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára. A beadási határidőt meghosszabbítottuk a március közepi 4 napos ünnepre való tekintettel!

Korábbi évek nyertes pályamunkái

Közeleg a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határideje. Ha még nem készültél el cikkeddel, fotóddal, rádióműsoroddal, esetleg nem vagy biztos benne, hogy weboldalad tökéletes, most megosztjuk veletek az előző évek nyertes pályamunkáit.

Médiatár

Korábbi pályázataink

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017. – meghosszabbítva március 31-ig!

A DUE 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatok beadási határidejét a nagy érdeklődésre való tekintettel március 31-ig meghosszabbítottuk.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016. – beküldési határidő

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatok beküldésének határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 kiírása

2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkat december 1-jén írjuk ki. A pályázatokat elektronikus formában december végétől várjuk a DUE Online pályázatbeadó felületén.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Meghosszabbított beadási határidő: 2015. március 20.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 24. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. Meghosszabbított beadási határidő: 2014. március 17.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 23. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Meghosszabbított beadási határidő: 2013. március 18., hétfő. Részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2011.

A DUE Médiahálózat 21. alkalommal kiírt tehetségkutató diákmédia pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhattak. A pályázat eredményhirdetése 2011. május 6-án volt az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, a Millenárison. Eredmények, részletek, kiírás, egyéb infók lejjebb.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság