Keressük Magyarország legintelligensebb diákjait!

Idén 4 vidéki városban is lesz középdöntője a Nagy Diák IQ-tesztnek. Így a nagy érdeklődés miatt november 10-ig meghosszabbítottuk a 4. Nagy Diák IQ-teszt első, online fordulóját! Még van esélyed, hogy bekerülj a novemberi középdöntőkbe!

Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg játékunkban, és vegyél részt a nagyszabású, ingyenes, országos IQ-vetélkedőn! Légy Te az ÉV IQ bajnoka!

A Nagy Diák IQ-teszt első fordulójában 2016. november 10-ig töltheted ki az ingyenes online tesztet, mellyel bekapcsolódsz a háromfordulós vetélkedőbe az oldal alján elhelyezett linkre kattintva.
A második és harmadik forduló már személyes részvételt igényel. A legintelligensebb lány és fiú nyereménye 1-1 okoseszköz. A játékban csak a 17–24 év közöttiek vehetnek részt!

Először meg kell adnod az életkorod, a települést, ahol laksz, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz a játék második fordulójában való részvételre.

Az Új Nemzedék Központ jóvoltából a budapesti mellett idén már vidéki helyszíneken is tartunk középdöntőket, így még közelebb hozzuk számodra a személyes jelenlétet igénylő második fordulót. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét.

A második forduló helyszínei és időpontjai:

Budapest (november 12.)
Debrecen (november 23.)
Miskolc (november 24.)
Győr (november 28.)
Pécs (november 30.)

A második fordulóba jutott játékosok e-mailben értesítést kapnak a további teendőkről és tudnivalókról.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért 2017 januárjában.

A hivatalos játékszabály itt található.

KITÖLTÖM A TESZTET!