Keressük Magyarország legintelligensebb diákjait!

A Nagy Diák IQ-tesztet 2016. szeptember 20. és 2016. október 31. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Először meg kell adnod az életkorod, a települést, ahol laksz, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz e játék második fordulójában való részvételre.

A második fordulóba jutott játékosok értesítést kapnak a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra várhatóan november első felében kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért.

A vetélkedőben 17-24 év közöttiek vehetnek részt!

A hivatalos játékszabály itt található.

KITÖLTÖM A TESZTET!