Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az elhivatottság összetartja a DUE-t

Az elhivatottság összetartja a DUE-tNem változott az én elkötelezettségem, „szerelmem” sem a rádiózás iránt, mint ahogyan a DUE-táborok szellemisége és közösségi ereje sem - mondta a DUE Online-nak adott interjúban Szayly József, a Magyar Rádió volt alelnöke, egyesületünk és a DUE-médiatábor egyik alapítója.

A média most a legérdekesebb

A média most a legérdekesebbIdén is a DUE elnöke, Kecskés István lesz a médiatábor vezetője. A DUE Online-nak adott interjúban elmondta, hogy miért költözik új helyre a tábor, milyen kedvezmények járnak a korán jelentkezőknek, és mi motiválja őt, hogy húsz év után is nyári médiaképzést szervezzen a fiataloknak.

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborról

Gyakran ismételt szülői kérdések a DUE-táborrólEzeket szokták kérdezni a szülők a médiatáborunkról, és mi ezeket szoktuk válaszolni rá.

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napban

Médiatábor - mindent a kommunikációról 10 napbanAz ország legnagyobb múltú kommunikációs és médiatábora leendő youtubereknek, vloggereknek, fotósoknak, videósoknak, újságíróknak, illetve bárkinek, akit érdekel a média. A tehetséggondozó táborban videó- és rádióstúdió, számítógépes lapszerkesztőség, wifi biztosított.

A Médiatábor helyszínéről

A Médiatábor helyszínéről Balatonszárszón, partközeli, medencével rendelkező üdülőben rendezzük meg 2017-ben a DUE Médiatáborát. A Balaton közeli, szép környezetben elhelyezkedő 120 fős Lepkeházban lakunk, annak közösségi tereiben zajlanak a programok.

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezésére

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezéséreAz internetes zaklatás megfékezésének világnapja (Stop Cyberbullying Day 2017) alkalmából a Telenor Csoport globális digitális és közösségimédia-kampányt indít „Légy kiberhős!” (Be a Cyberhero) címmel.

A kirakat te vagy

A kirakat te vagyVan, aki fizet azért, hogy eljusson hozzád a közösségi médiában, anélkül, hogy te észrevennéd.

Szatyor, hatszázezerért

Szatyor, hatszázezerértFunkció, stílus, elismerés? Miért vesznek az emberek valamit, ami méregdrága, és mégis ugyanazt tudja, mint egy olcsóbb termék?

Mészáros Márton, 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa

Mészáros Márton, 2017 Ifjúsági SajtódíjasaHagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa Mészáros Márton.

Újra mozikba kerül a klasszikus Vuk – Emléknappal tisztelegnek a rendező előtt az Urániában

Újra mozikba kerül a klasszikus Vuk – Emléknappal tisztelegnek a rendező előtt az UrániábanDargay Attila, Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező és képregényrajzoló június 20-án lenne 90 éves. Az évforduló tiszteletére legismertebb rajzfilm-klasszikusa, a Vuk országszerte visszatér a mozivásznakra, Uránia Nemzeti Filmszínházban pedig június 18-án tematikus Vuk-napot rendeznek.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017 – eredmények

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017 – eredményekA DUE Médiahálózat 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – Beszámoló az eseményről

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – Beszámoló az eseményrőlMájus 19-e, péntek egy felejthetetlen nap volt azok számára, akik eljöttek díjazottként, vendégként, fellépőként, előadóként vagy partnerként. Már a kapunyitás előtt hosszú sor állt a Várkert Bazár épülete előtt arra várva, hogy 9:15-kor megnyissa kapuit a Sajtófesztivál.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 128 129 130 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság