Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Van olyan, hogy tábor after?

Van olyan, hogy tábor after?A DUE 2017-es médiatáborában olyan barátságok köttettek, amelyek egy életre szólnak. A volt táborlakók elhatározták, hogy ők márpedig igenis tartják majd a kapcsolatot egymással a tábor után is, bárhol is éljenek az országban.

Légy a DUE területi képviselője!

Légy a DUE területi képviselője!Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a DUE munkáját városukban. Ha kedveled az aktív közösségi életet, és lennél a területi képviselőnk, jelentkezz az onkentes@due.hu címen!

A mobil várhat! – pályázat diákoknak

A mobil várhat! – pályázat diákoknakA mobiltelefon nem csak hasznos és szórakoztató eszköz, amelyet ma már nem is tudunk nélkülözni, de elképesztően sok baleset forrása is. Ha közlekedés közben telózol, az elvonja a figyelmed, és könnyen végzetes balesethez vezet.

Az év legjobb 10 napja – így táboroztam a DUE-val

Az év legjobb 10 napja – így táboroztam a DUE-valFantasztikus élmények, jó közösség és tíz felejthetetlen nap. Ilyen volt a DUE idei médiatábora, ahova Gergő a DUE Médiahálózat jóvoltából az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány szervezésében juthatott el. Szubjektív beszámoló következik egy remek balatonszárszói nyaralásról.

Stipi-stopi, 2018-as tábor!

Stipi-stopi, 2018-as tábor!Ilyen se volt még: nagy árkedvezményt kapsz, ha már most lefoglalod a helyed a DUE jövő évi médiatáborában!

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezésére

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezéséreAz internetes zaklatás megfékezésének világnapja (Stop Cyberbullying Day 2017) alkalmából a Telenor Csoport globális digitális és közösségimédia-kampányt indít „Légy kiberhős!” (Be a Cyberhero) címmel.

Nyári szünet a DUE-irodában

Nyári szünet a DUE-irodábanEgyesületünk irodája is pár hétre szabadságra megy, de azalatt online elérhetők vagyunk.

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 37. médiatábora

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 37. médiatáboraÚjra eltelt 10 nap, vége a 37. Médiatábornak. A fiatalok nehezen hagyták ott Balatonszárszót és persze régi, valamint új barátaikat.

5 tipp a sikeres pótfelvételidért!

5 tipp a sikeres pótfelvételidért!Az idő rövid, a teendő sok, a jelentkezési szabályok szigorúak, de a Zsigmond Király Egyetem segít, amit ha elfogadsz, nem lehet baj!

P!nk jön a Szigetre!

P!nk jön a Szigetre!Friss hír érkezett a Sziget háza tájáról: Alecia Beth Moore is fellép kedvenc fesztiválunkon. Ha valakinek erről a névről nem ugrik be egyből a világ egyik legsikeresebb énekesnője, annak segítségül: ő nem más, mint P!nk, aki az idei Sziget Mínusz egyedik napjának lesz a szupersztárja.

A Szigetre tart a The Chainsmokers

A Szigetre tart a The ChainsmokersAz EDM műfaj legújabb trónkövetelőjének áprilisban megjelent debütalbuma 62 országban nyitott a listák első helyén és további 17 országban a Top 5-ben. A The Chainsmokers augusztusban a Szigetre érkezik.

Istenem! Ez már a huszonötödik?

Istenem! Ez már a huszonötödik?Hát igen. Immár 25. alkalommal indulunk hosszú tömött sorokban a Hajógyári-sziget felé, hogy aztán egy hétre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és egy valószerűtlenül színes világba csöppenjünk.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 131 132 133 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság