Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon is

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon isA TrollFoci egy viccoldal, ami a focistákat, csapatokat hivatott kifigurázni és vicces helyzetbe hozni, egyszóval a labdarúgás az, amire specializálódott az immáron több mint 400 ezres követőtáborral rendelkező honlap és közösségi oldal.

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünk

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünkGondoltátok volna, hogy a filmben összesen 97 ló szerepelt, melyeket az ország különböző lovardáiból választottak ki és, hogy Nagy Ervin jeleneteit dublőri segítség nélkül vették fel?

Nincs vész, a DUE KGB csapata bevetésre kész

Nincs vész, a DUE KGB csapata bevetésre készA DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjai ismét egy érdekes helyszínre látogattak el, ahol felfedezhették a régmúlt idők tűzoltó készülékeit, ruházatait, védő felszereléseket, valamint többek között kitüntetéseket, címereket és tűzjelző berendezéseket is láthattak április 24-i programunkon.

Megvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt győztesei

Megvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt győzteseiEgy 19 éves gokartversenyző nyerte a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjében a jogosítvány megszerzését a Silverkart Budapest Gokart és Rendezvényközpontban. A másik fődíjat, a robogót, a 16 éves Sós Norbert, a Budapesti Osztrák Iskola tanulója vihette haza. 10.230 indulóból lettek az elsők.

Exkluzív időutazás DUE-soknak pénteken!

Exkluzív időutazás DUE-soknak pénteken!A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár legkülönlegesebb részlegébe, a Budapest Gyűjtemény Fotótárába látogathatnak el azok a DUE-sok, akik gyorsan jelentkeznek erre az április 28-i programra.

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenni

Itt a lista, amin rajta szeretnél lenniSokan döntenek úgy, hogy másodjára, harmadjára is visszajönnek a DUE médiatáborába. Kedvezményekkel várjuk az újakat is!

Extra kedvezményes áron váltható belépő a 24. Sajtófesztiválra

Extra kedvezményes áron váltható belépő a 24. SajtófesztiválraA 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra április 30-ig vásárolhatók extra kedvezményes árú belépők. A május 19-i egész napos rendezvényen a legmenőbb hazai vloggerek és médiaszemélyiségek közönségtalálkozói, fellépései színesítik a diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a Várkert Bazárban.

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a Sajtófesztiválon

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a SajtófesztiválonVannak bloggerek és vloggerek, na de mi is a különbség köztük, mit csinálnak ők, és miért érdemes követnünk őket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

DUE KGB a katasztrófavédelem nyomában

DUE KGB a katasztrófavédelem nyomábanIsmét egy érdekes helyszínre fogunk ellátogatni a DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjaival, méghozzá a tűzoltók eszközeinek és tevékenységének bemutatásával foglalkozó kiállításra. Tudtad, hogy a légzőkészülék magyar találmány?

Közeleg a Sajtófesztivál, jogod van ott lenni – megjelent az áprilisi DUE Tallózó

Közeleg a Sajtófesztivál, jogod van ott lenni – megjelent az áprilisi DUE TallózóA Sajtófesztivál előtt azonban még túl kell esnünk a húsvéti locsolódási ceremónián, bár vannak, akik inkább elmenekülnek a sok felhajtás elől, és túrázni indulnak, számukra szolgálunk pár tippel, mire figyeljenek kezdőként. Az odaúton is érdemes óvatosnak lenni, KRESZ-teszt rendezvény a láthatáron.

Márkus Dávid az SOS Elsősegély alapítója a KRESZ-teszt életmentője

Márkus Dávid az SOS Elsősegély alapítója a KRESZ-teszt életmentőjeDávid már 4 évesen elhatározta, hogy orvos lesz. Különleges és elismert tehetség, aki már egyészen fiatal korában felismerte, hogy mihez lenne tehetsége és miben jeleskedhet majd az életben. Jól érezte, kevés olyan ember van, aki ennyi idősen már ilyen sokat letett az asztalra.

Hoffer Zsolt és ami a KRESZ mögött van

Hoffer Zsolt és ami a KRESZ mögött vanA Hungarian Police Rallye Team 2011-ben alakult csapat, amely a Magyar Rendőrség támogatását és bizalmát élvezi. Hoffer Zsolt ennek a különleges csapatnak a pilótája.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 124 125 126 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság