Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Vidd haza a Keeway robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!

Vidd haza a Keeway robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt!A DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány közös, háromfordulós Generali Nagy Diák KRESZ-tesztjén 2 fődíj is gazdára talál: egy Keeway Hurricane típusú robogó, valamint egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőség a Webjogsi jóvoltából. A játékba március 31-ig kapcsolódhatsz be.

Diákújságíró pályázat és a DUE-tábor vezette el az országos médiáig

Diákújságíró pályázat és a DUE-tábor vezette el az országos médiáigSokan köszönhetik jelenlegi karrierjüket egy diákújságíró pályázatnak. Halmi Anett is közéjük tartozik. A szakma alapjait a DUE Médiatáborban sajátította el. Nem véletlenül tartozik a DUE "NAGYPÁLYÁSOK" tagjai közé.

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Tavaszváró kedvezmény a DUE 2017-es médiatáborára!

Tavaszváró kedvezmény a DUE 2017-es médiatáborára!A DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón harminchetedik alkalommal rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát. Aki most jelentkezik, az több tízezer forint kedvezményt kap.

NETbiztos – pályázat diákoknak

NETbiztos – pályázat diákoknakBiztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2017. február 10. és március 31. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

Előre a jogsiért és a motorért!

Előre a jogsiért és a motorért!A háromfordulós Generali Nagy Diák KRESZ-tesztről pénteki adásában a Hír TV Reggeli járat című műsora is hírt adott. Az alábbi linkre kattintva te is megnézheted, ha lemaradtál volna róla!

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!A minden eddiginél nagyobb volumenű 23. után a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált is a budapesti Várkert Bazárban tartjuk. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 19-én.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2017. május 19-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el az egész napos rendezvényre.

Kedves Szülők, ne égessetek tovább minket a Facebookon!

Kedves Szülők, ne égessetek tovább minket a Facebookon!Felmérések szerint mi, a fiatalabb nemzedék már csak ímmel-ámmal facebookozunk, és erről a szüleink tehetnek.

Tanulj szeptembertől a Zsigmond Király Egyetemen!

Tanulj szeptembertől a Zsigmond Király Egyetemen!Levelező vagy nappali tagozatos, akár teljesen angol nyelven vagy duális képzésekkel most szombaton, azaz február 11-én 10 órától nyílt nappal várja érdeklődőit a budapesti Zsigmond Király Egyetem. A szeptemberben induló képzésekre 2017. február 15-ig kell jelentkezni.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 120 121 122 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság