Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

DUE KGB a föld alatt

DUE KGB a föld alattIlyet csak egy évben egyszer láthat még a szerencsés DUE Kulissza Gerilla Brigád (DUE KGB) tag is! Aki csatlakozott hozzánk 2017. március 25-én, szombaton, és velünk együtt megcsodálta a Kőbányai Víztározót, megtudhatta, mit rejt az „őrbódé” föld alatti kamrája.

Barangolás a 150 éves boltívek között

Barangolás a 150 éves boltívek közöttA Víz Világnapja alkalmából megnyitja kapuit a Kőbányai víztároló, ahova március 25-én, szombaton látogat el a DUE Kulissza Gerilla Brigád csapata. Ha megnéznéd, honnan kapjuk nap mint nap az ivóvizet, tarts velünk Te is!

Szavak, képek, szóképek

Szavak, képek, szóképekDUE-s előadókkal indít ingyenes fotográfiai és kreatív írási képzést középiskolásoknak a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknak

CSODÁK TÁRHÁZA – pályázat diákoknakImádod a fizikát, mert szuperjó tanárod van? A kémiatanárod úgy kísérletezik, mint senki? A biológiaórán tátott szájjal figyelsz? A matektanárodnál nincs, aki jobban magyarázna? Keressük az ország legjobb tanárait!

NETbiztosokat keresünk – március 31-ig meghosszabbítottuk a pályázatok beadási határidejét!

NETbiztosokat keresünk – március 31-ig meghosszabbítottuk a pályázatok beadási határidejét!Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk a pályaművek beküldésének határidejét.

Keressük Az év diákmédiásait! – Március 31-ig meghosszabbítottuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét

Keressük Az év diákmédiásait! – Március 31-ig meghosszabbítottuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejétJó hír a későn ébredőknek: a nagy érdeklődés miatt március 31-ig meghosszabbítottuk a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat beadási határidejét! Pályázz akár mind a 7 kategóriában, és legyél te Az év diákmédiása! A legjobb munkák beküldőit összesen több mint 2 millió forint értékben díjazzuk.

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2017. február 10. és március 31. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

Tavaszváró kedvezmény a DUE 2017-es médiatáborára!

Tavaszváró kedvezmény a DUE 2017-es médiatáborára!A DUE Médiahálózat 2017. július 7-16. között Balatonszárszón harminchetedik alkalommal rendezi meg Magyarország legnagyobb, legrégebbi és legjobb médiatáborát. Aki most jelentkezik, az több tízezer forint kedvezményt kap.

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig.

DUE-s a Magyar Katolikus Rádióban

DUE-s a Magyar Katolikus RádióbanMolnár Zsuzsanna a Magyar Katolikus Rádió kulturális műsorainak szerkesztője, műsorvezetője és riportere. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

DUE-tábortól a Hamu és Gyémántig

DUE-tábortól a Hamu és GyémántigLazáry Fanni 13 évesen már egy megyei lapban publikált, szóval számára egyenes út vezetett a DUE-táborba. „NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017.A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. Pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 122 123 124 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság