Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egyetem ajánló nyílt napokkal!

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a „FELVÉTELI 2017” keretében most van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló nappali és levelező tagozatos FOKSZ / BA és az akár állami ösztöndíjas finanszírozású mesterképzésekre a Zsigmond Király Egyetemen.

Kép: uni-zsigmond.hu

A legfontosabb újdonság, hogy immáron teljesen angol nyelvű és duális képzéseket is kínálnak az új jelentkezőknek, illetve azoknak, akik például aktív hallgatóik, de párhuzamosan több szakon szeretnének diplomát szerezni, hiszen muszáj a munkaerő-piaci versennyel lépést tartani!

A gyár- és üzemlátogatások, a karrierben segítséget nyújtó ismert szakemberek, a gyakorlati szemináriumok és az aktív karrier iroda a garancia a gyors elhelyezkedésre!

Gondolj a körülötted levőkre, új felvételi lehetőséget ajánlunk Nekik is – emelt szintű érettségizés helyett!

A 2005 előtti hagyományos érettségivel rendelkezőknek lehetőségük van emelt szintű érettségi hiányában jelentkezni társadalomtudományi és bölcsészettudományi szakjainkra, mindösszesen egy úgynevezett „Felsőoktatási felvételi szakmai vizsgát” kell teljesíteni. (Az üzleti-közgazdasági képzésekre nem kell emelt szintű érettségi.)

Az Egyetem célja hallgatóinak karrieréletút-fejlesztése, egyúttal segítséget nyújtani a sikeres elhelyezkedésben, így különféle tréningalapú kompetenciafejlesztő / nyelvi képzésekkel egészítik ki a tanulmányokat.

A hatékony tájékozódás érdekében ajánljuk az Egyetem weboldalát és szeretettel ajánljuk, hogy látogassatok el a nyílt napokra is:

-          FELVÉTELI 2017 – „Zsigmondos leszek”

-          Nyílt napok keddenként és szombatonként

A fentiekkel egyetemlegesen a pontszámítási módokról, meghirdetésre kerülő ösztöndíjakról avagy a nappali és levelező tagozat közötti különbségekről, valamint a biztonságot nyújtó intézményi mentorprogram kapcsán minden információt megtudhatsz Te és persze hozzátartozóid is!

►  Jelentkezési határidő: február 15., szerda éjfél (a szeptemberben induló képzések esetében)

Kérjük, hogy e cikk tartalmát oszd meg osztálytársaid, barátaid, rokonaid között, hiszen most szabad az út a felsőoktatásba, az Egyetemre!

Az együttműködését előre is köszönjük!

Zsigmond Király Egyetem elérhetőségei:

www.uni-zsigmond.hu | 0614547610 | felveteli@uni-zsigmond.hu | Facebook |Zsigmond applikáció

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság