Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Due Online Belépés

Belépés

Shop

Shop

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2017. május 19.

Helyszín: Budapest

24. Országos Ifjúsági SajtófesztiválExkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Számos közismert színész, művész és sportoló is ott lesz a Sajtófesztiválon, hogy a kérdéseidre válaszoljon. Sőt, elhozzuk neked a legnépszerűbb hazai vloggereket is! A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint koncertek várnak.

Kedveszményes árú belépődet ide kattintva veheted meg az egész napos 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!


Együttműködő: FesztiválPortál.hu

Kapcsolódó hírek

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon is

A TrollFoci egy viccoldal, ami a focistákat, csapatokat hivatott kifigurázni és vicces helyzetbe hozni, egyszóval a labdarúgás az, amire specializálódott az immáron több mint 400 ezres követőtáborral rendelkező honlap és közösségi oldal.

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünk

Gondoltátok volna, hogy a filmben összesen 97 ló szerepelt, melyeket az ország különböző lovardáiból választottak ki és, hogy Nagy Ervin jeleneteit dublőri segítség nélkül vették fel?

The CultureGeeks-találkozó a Sajtófesztiválon

A népszerű vlogger formáció elfogadta meghívásunkat, így már ők is biztosan ott lesznek az idei Sajtófesztiválon május 19-én a Várkert Bazárban!

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a Sajtófesztiválon

Vannak bloggerek és vloggerek, na de mi is a különbség köztük, mit csinálnak ők, és miért érdemes követnünk őket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

Személyesn is találkozhatsz Szabyesttel a Várkert Bazárban

Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles énekes, dalszerző, dalszövegíró, média designer, vlogger, egyszóval minden, amire most a mai fiatalok buknak. Tehetsége már egész fiatalon megmutatkozott, és ha valaki, hát ő nem bízta a véletlenre.

Az RTL Híradó közkedvelt műsorvezetője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon

Szabados Ágnesről az RTL Klub csinos műsorvezető hölgyéről kevesen tudják, hogy 17 éves kora óta arról álmodott, hogy egyszer majd a csatorna híradójának díszletében ülve dolgozhasson. A most 29. életévét töltő hírolvasó-riporter a Sajtófesztivál vendége lesz és mesél a célhoz vezető útjáról.

„Varázsolj nekünk valami szépet” – Náksi Attilával beszélgetünk a Sajtófesztiválon

Tudtátok, hogy Náksi Attila egyike a Soho Party 3 alapító tagjának, akiknek „Az éjjel soha nem érhet véget” című nagy sikerű dalt köszönhetjük? A máig népszerű lemezlovasnak személyesen is felteheted kérdéseidet május 19-én a Várkert Bazárban.

Az M5 csatorna képviseletében Koltay Anna és Béli Ádám is velünk fesztiválozik

Két nem mindennapi műsorvezetőt hívtunk meg a Sajtófesztiválra, hogy beszélgessünk velük a mindennapjaikról és munkájukról, például a Hétvégi Belépőről és a Virtuózokról.

M5-ös műsorvezetők kavalkádja a Sajtófesztiválon

Dósa Loretta és Tóth Csilla az M5 csatorna fiatal műsorvezetői, akik egy 8-12 év közötti korosztálynak szóló szórakoztató műsort vezetnek. Többek között a fizika, rajz, környezetvédelem, állatok és zene világával foglalkozik az „Ismerd meg!”.

Extra kedvezményes áron váltható belépő a 24. Sajtófesztiválra

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra április 30-ig vásárolhatók extra kedvezményes árú belépők. A május 19-i egész napos rendezvényen a legmenőbb hazai vloggerek és médiaszemélyiségek közönségtalálkozói, fellépései színesítik a diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a Várkert Bazárban.

Könyvrajongók, kalandra fel!

"Hozz magaddal egy könyvet, vigyél egy másikat”, valamint "Hozz magaddal egy diákújságot, vigyél egy másikat" kezdeményezés a 24. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyv-barát pódiumán.

Exkluzív várlátogatás a Sajtófesztiválról

Exkluzív programon vehetsz részt a május 19-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!

A minden eddiginél nagyobb volumenű 23. után a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált is a budapesti Várkert Bazárban tartjuk. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 19-én.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2017. május 19-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el az egész napos rendezvényre.

Korábbi események

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság